Akademija odličnosti  
   
 
 

O nas

Supra, Zavod za izobraževanje
Novo Polje c. XXI/4
1260 Ljubljana Polje

Telefon: 041 641-628
E-pošta: supra@supra.si


www.supra.si
www.odlicnost.si


 

Spoštovani!

Družinsko podjetje Supra, je bilo ustanovljeno leta 1992 z namenom strokovnega izobraževanja delavcev v vzgoji in izobraževanju (vzgojiteljev, učiteljev, profesorjev). Do danes smo organizirali preko tisoč izobraževanj, ki se jih je udeležilo 32.000+ strokovnih delavcev. Zato je Supra sinonim za dobre in kvalitetne izobraževalne programe.

Zgodba o uspehu pa ne bi bila mogoča brez strokovne podpore odličnih predavateljev. Z nami sodelujejo strokovnjaki, ki izhajajo iz prakse ter v svoje vsakodnevno delo v šoli uvajajo nove pristope in metode dela.

Vsi strokovni sodelavci so visoko strokovno usposobljeni za izvajanje programov Akademije odličnosti in hkrati odlični pedagogi. Vsebino predstavijo otrokom in staršem na humoren, zanimiv, predvsem pa razumljiv način. Zagotavljam vam, da vam in vašim otrokom ne bo dolgčas!

Torej! Proučite programe Akademije odličnosti in privoščite sebi in vašim bližnjim pozitivno izkušnjo. Za vsa vprašanja sem na voljo na 041 641-628.

S spoštovanjem, Domen Smerdelj

p.s. Skupine se hitro polnijo, zato pohitite s prijavami. In če imate pomisleke me brez zadržkov pokličite na zgornjo številko. Z veseljem bom odgovarjal na vaša vprašanja.

p.p.s. Kot sem že zapisal, smo dobro poznani v pedagoških krogih. Vabim vas, da obiščete Suprino spletno stran www.supra.si in se prepričate, da mislimo resno. ;-)

Domen Smerdelj - 041 641-628
E-pošta: supra@supra.si

©odlicnost.si Vse pravice pridržane