Akademija odličnosti  
 
Delavnice za povečanje otrokove uspešnosti.
 

 

 Začetki in pospeški učenja

Termini in lokacija

14-urna vikend delavnica učinkovitega učenja je namenjena učencem od 4. do 7. razreda.

LJUBLJANA
07
dec
 
08
dec
     
MARIBOR -- ---
 
--
---
PRIJAVNICA    
     

Lokacije:
Celje - Rimske Toplice
Ljubljana - Mladinski dom Jarše
Maribor - Hotel Piramida


Potek dela:

Delavnica poteka v soboto in nedeljo od 09.00 do14.15 ure. Predvideni so odmori, ki vključujejo napitke in okrepčila.


Vam termin ne ustreza?

Nič hudega, izpolnite obrazec in ostanite na tekočem s termini.

Ime in priimek:

E-pošta:


Ptt:Bližnjice in triki učenja

Cilj delavnice je skrajšati čas učenja in pri tem doseči enako učinkovitost, ali pa ob enakem času učenja bistveno povečati učinkovitost le-tega.

PROGRAM DELA


Zapisi staršev

Pozdravljeni,
Marko je bil z delavnico zelooo zadovoljen. Skupaj z Emo sta nam predstavila vse kar ste delali in vsi smo bili navdušeni. Kar nekaj stvari smo že poskušali prej uporabiti oziroma smo jim pripovedovali da se morajo sproti učiti, delati miselne vzorce itd, ampak smo bili le delno uspešni.

Zmeraj nam je zmanjkovalo časa, veliko naše energije je bilo potrebne da so uspešni v šoli in življenju. VAŠ način kako ste jim vse to predstavili in dokazali, je res vžgal. Vse skupaj nam bo v veliko pomoč za uspešno učenje tako v šoli kot v vsakdanjih stvareh, predvsem pri organizaciji časa , saj bi zelo radi sodelovali pri velikih stvareh.

Z veseljem se bomo udeležili tudi ostalih vaših delavnic.
Hvala obema in lep pozdrav.
Andreja

Pozdravljen g.Domen!
Prav lepo se vam zahvaljujem za prejeto gradivo in čudovito delavnico, ki se je je hčerka udeležila.

Bila je navdušena nad predstavljenimi tehnikami in moram reči, da se jih kar poslužeje, saj ima v teh dneh veliko dela z učenjem. Našo zelo pozitivno izkušnjo sem tudi že predala marsikomu in z veseljem pričakujem januarski napovednik o delavnici na temo "hitro branje".

Skratka, zaželela bi obema, tako Vam Domen kot tudi Darku lepe praznike in veliko uspehov pri nadaljnjem delu z našimi otroki!

Hvala in srečno!
Katja A.

 

Pozdravljeni!
Naj vam povem še Lukove komentarje, ki mi jih je zaupal po delavnici.
Prvi vtis:
"Še en dolgočasen predavatelj."

Končni vtis:
"Še nisem srečal učitelja, ki bi mu bilo tako mar za učence, kot je bilo gospodu Darku. Pa tako duhovit je. Ful mi je bil všeč in ni mi žal, da sem šel na delavnico."

Tudi jaz sem vesela, da je bilo Luku všeč. Verjamem, da bo znal kaj od povedanega uporabiti v praksi. Hvala in lepo pozdravljeni,
Nataša R.

Spoštovani,
Oba sta bila navdušena in sta vso pot domov pripovedovala o delu v delavnici. Posebej podrobno sta si zapomnila trike, s pomočjo katerih si bosta lažje zapomnila neznane besede ali težje besede in letnice.

Posamezni smešni trenutki so bili v odlično pomoč pri vzdrževanju koncentracije in motivacije. Prav tako je bilo očitno, da nista imela nobenih težav z vključevanjem v delo skupine. Pohvala in zahvala obema za odlično idejo in vztrajnost.

Zagotovo se kmalu oglasimo.
HVALA! Družina Tratar

Spoštovani,
hvala za poslano gradivo ter vtise otrok. Vanessa mi je že v ponedeljek sporočila, da je uporabila pridobljeno znanje pri reševanju NPZ za 6 razred.
Bila je zelo zadovoljna in me je že prosila, da ponovi izobraževanje naslednje leto.

Že v naprej se vam zahvaljujem ter vam želim uspešno delo še naprej.
Brigita Č.


 

Petdeset korakov do učinkovitega učenja

Delavnica "Začetki in pospeški učenja" je razdeljena na deset smeri učenja. Začeli bomo z urejenostjo prostora za učenje, nadaljevali s poglavjem o zbranosti, motivaciji za učenje, povečanju trajnega spomina, izdelavi miselnega vzorca in urnika učenja.

Z učenci se bomo sprehodili skozi petdeset korakov učinkovitega učenja, pri tem pa spoznanja in napotke podkrepili z eksperimenti in vajami. Kdor pozna g. mag. Darka Hederiha, ve, da je njegov način dela poln humorja in domiselnih vaj, skozi katere učenci na igriv način spoznajo skrivnosti učenja. Prav zaradi nenehne aktivnosti ure hitro minejo, učencem pa znanja, pridobljena na delavnicah, ostanejo v spominu in preidejo v navado.

Delavnica bo otroku omogočila, da:

 • se bo zavedal pomena učenja in bo za učenje notranje motiviran,
 • bo znal odstraniti moteče dejavnike, ki zavirajo učinkovitost učenja,
 • se bo naučil tehnik za izboljšanje trajnega spomina in koncentracije,
 • bo znal iz učne snovi izluščiti bistvo,
 • bo znal ustvariti miselni vzorec za učinkovito ponavljanje snovi,
 • si bo znal pravilno razporediti čas učenja.

+

Vtisi učencev preteklih delavnic:
- Maribor 22. in 23. september
- Ljubljana, 23. in 24. marec
-
Ljubljana 1. in 2. september
- Video predstavitev delavnice: youtube

Strokovni vodja delavnice:

mag. Darko Hederih, dipl. psih.
Strokovni vodja delavnice je diplomiran psiholog s trideset-letnimi izkušnjami v osnovni šoli, kjer je zaposlen kot svetovalni delavec. Darko je magister psihologije in strokovnjak za delo z nadarjenimi otroki.

Njegovo močno področje so preizkusi znanja zato redno predava učiteljem širom Slovenije. Je avtor ducata knjig, priročnikov za učitelje, kvizov za otroke, zbirk humoresk in avtor več kot sto člankov v strokovnih revijah (osebnost, humor, preverjanje znanja, kvizi).

Bil je večletni soustvarjalec kviza Male sive celice, 400+ oddaj. Z ekipo je leta 2014 prejel Viktorja v kategoriji otroške mladinske TV-oddaje.

Je oče dveh otrok, hčerke Ane, ki obiskuje doktorski študij prava in sina Jureta, ki študira medicino na Oxfordu v Angliji.

 


Kotizacija in 10% popust:


Spoštovani!
Cena 14-urnega strokovnega izobraževanja za učence od 4. do 7. razreda znaša 150 € oz. 135 € v kolikor ob prijavi delavnico priporočite.

Delavnice so nabite z novim znanjem, tehnikami, veščinami in namigi za izboljšanje učnega uspeha. Če otrok ne bo zadovoljen, vam vrnem kotizacijo brez kompliciranja!

Kotizacija vključuje:

 • strokovno vodenje delavnice,
 • mapo, blok, pisalo in delovne liste,
 • pripomočke za uspešno delo v delavnicah,
 • potrdilo o sodelovanju,
 • napitke in okrepčila med odmori,
 • možnost vprašanj in razprave na temo učenja,
 • povratno informacijo o zadovoljstvu otrok,
 • povzetek prosojnic, kjer so predstavljene tehnike učenja in
 • seznam literature vezane na vsebino delavnice.
  Kako do 10% popusta?
 

Za vsako priporočilo prijatelju, kolegu ali znancu vam priznam 2% popusta, skupaj največ 10%. Priporočila zapišete ob prijavi otroka na delavnico. PRIJAVNICA...

Z večino starši osebno govorim zato me prosim brez zadržkov pokličite. Da vam osebno pojasnim vsebine in metode dela.
Domen Smerdelj - 041 641-628.

p.s. .......................
Priznam, delavnica ni poceni. Si pa upam trditi, da nisva draga. Zakaj? Cena dvomesečne plesne vadbe v priznani plesni šoli v Ljubljani znaša 72 eur (dva meseca, enkart na teden, 8 vadb po 45 minut). Torej, okroglih 9 eur/uro. Najina delavnica obsega 14 ur in če v plesni šoli zakupim 14 ur, znaša cena plesnih uric 126 eur.

2

slika

s

 

Informacije: Domen Smerdelj - 041 641-628
E-pošta: supra@supra.si

©odlicnost.si Vse pravice pridržane