Začetki in pospeški učenja


Za učence od 4. do 7. razreda

Delavnica je razdeljena na deset smeri učenja. Pričnemo z urejenostjo prostora za učenje, nadaljujejmo s poglavjem o zbranosti, motivaciji za učenje, povečanju trajnega spomina, izdelavi miselnega vzorca in urnika učenja.

Z učenci se sprehodimo skozi petdeset korakov učinkovitega učenja, pri tem pa spoznanja in napotke podkrepimo z eksperimenti in vajami. Kdor pozna g. mag. Darka Hederiha, ve, da je njegov način dela poln humorja in domiselnih vaj, skozi katere učenci na igriv način spoznajo skrivnosti učenja. Zaradi nenehne aktivnosti ure hitro minejo, učencem pa pridobljena znanja ostanejo v spominu in preidejo v navado.

Delavnica bo otroku omogočila, da:

 • se bo zavedal pomena učenja in bo za učenje notranje motiviran,
 • bo znal odstraniti moteče dejavnike, ki zavirajo učinkovitost učenja,
 • se bo naučil tehnik za izboljšanje trajnega spomina in koncentracije,
 • bo znal iz učne snovi izluščiti bistvo,
 • bo znal ustvariti povzetke in miselni vzorec za učinkovito ponavljanje snovi,
 • si bo znal organizirati učenje, razporediti čas in se pripraviti na samostojno delo.

Iz vsebine delavnice: prilagodimo okoliščine, najtežje je začeti, ne morem se zbrati, zakaj bi se sploh učil, razporedimo snov, doma sem vse znal, miselni vzorec, ključne besede, organizirajmo se, načrt dela, pomen sprotnega učenja, ...

Lastnoročni vtisi otrok:

Termini in lokacija

Termini
Zasedenost
Lokacija

Ljubljana, 13. in 14. april
Lokacija

O predavatelju

Več o predavatelju
mag. Marko Hederih, dipl. psiholog

Strokovni vodja delavnice je diplomiran psiholog s trideset-letnimi izkušnjami v osnovni šoli, kjer je zaposlen kot svetovalni delavec. Darko je magister psihologije in strokovnjak za delo z nadarjenimi otroki. 

Njegovo močno področje so preizkusi znanja. Predava učiteljem v osnovnih šolah širom Slovenije. Je avtor 
ducata knjig, priročnikov za učitelje, kvizov za otroke, zbirk humoresk in avtor več kot sto člankov v strokovnih revijah (osebnost, humor, preverjanje znanja, kvizi).

Bil je večletni soustvarjalec kviza Male sive celice, 400+ oddaj. Z ekipo je leta 2014 prejel Viktorja v kategoriji otroške mladinske TV-oddaje.

Kdor pozna Darka, ve, da je njegov način dela poln humorja in domiselnih vaj, skozi katere učenci na igriv način spoznajo skrivnosti učenja. Zaradi nenehne aktivnosti ure hitro minejo, učencem pa pridobljena znanja ostanejo v spominu in preidejo v navado.

Je ponosen oče dveh otrok, hčerke Ane, ki obiskuje doktorski študij prava in sina Jureta, ki študira medicino na Oxfordu v Angliji.

Kotizacija

Kotizacija 14-urne delavnice učinkovitega učenja znaša 150 € oz. 125 € v kolikor ob prijavi zapišete priporočila. 

Delavnica poteka v soboto in nedeljo od 09.00 do14.15 ure.

Kotizacija vključuje:

 • strokovno vodenje delavnice,
 • odgovore na vprašanja staršev in razprava (ob zaključku),
 • mapo, blok, pisalo in delovne liste,
 • pripomočke za uspešno delo v delavnicah,
 • napitke in okrepčila med odmori,
 • možnost vprašanj in razprave na temo učenja,
 • povratno informacijo o zadovoljstvu otrok,
 • povzetek prosojnic, kjer so predstavljene tehnike učenja in seznam literature vezane na vsebino delavnice.

Delavnice so nabite z novim znanjem, tehnikami, veščinami in namigi za izboljšanje učnega uspeha. Če otrok ne bo zadovoljen, vrnemo kotizacijo brez kompliciranja!

Kako do 10% popusta?
Za vsako priporočilo prijatelju, kolegu ali sodelavcu vam priznam 2% popusta, skupaj največ 10%. Priporočila zapišete ob prijavi otroka na delavnico.
Prijavnica

Izjave otrok

Zapisi staršev


Spoštovani g. Domen!

Najlepše se vam in g. Darku zahvaljujem za uspešno izpeljano delavnico. Sem presenečena nad odzivom Aljaža, saj ni ravno fant, ki bi ga učne stvari zanimale, vendar je prav z veseljem obiskal delavnico in nekatere stvari, ki se jih je naučil, že pridno uporablja v praksi.( nekateri triki so še zame ostali skrivnost...:)))
Upam, da se še kdaj vidimo v nadaljevanju!

Hvala in lp! Tatjana

Zdravo g. Domen,

Zahvalila bi se rada vam in g. Darku za uspešno izpeljano delavnico. Alenu je bila delavnica zelo všeč, povedal je da je bilo na delavnici sproščeno vzdušje, izvedel je veliko zanimivega in nekatere stvari že uporablja v praksi.

Lep pozdrav. Ana A.

Lepo pozdravljeni,

Želim se še enkrat zahvaliti za vaš profesionalen nastop & učinkovitost prof. Darka H.! Jacques je bil popolnoma navdušen (kar pri 15-letniku ni lahko doseči :) in pravi, da bi k vama hodil tudi med počitnicami, da je zabavno in izve veliko uporabnega!

Hvala in pozdrav

Pozdravljeni!

Naj vam povem še Lukove komentarje, ki mi jih je zaupal po delavnici.
Prvi vtis: "Še en dolgočasen predavatelj." 
Končni vtis: "Še nisem srečal učitelja, ki bi mu bilo tako mar za učence, kot je bilo gospodu Darku. Pa tako duhovit je. Ful mi je bil všeč in ni mi žal, da sem šel na delavnico."

Hvala in lepo pozdravljeni.

Nataša R.

Pozdravljeni!

Nina je bila zelo pozitivno presenečena in vesela , da se je udeležila delavnice .Doma nam je o vsem obsežno poročala. Bila je najmlajša, se mi pa zdi , da je kljub temu , zelo odgovorna in da se je v skupino dobro vklopila. Sigurno vas bom priporočila znancem. 

Lp, Nadja in Nina

Pozdravljeni g. Domen,

Neža je bila zadovoljna in vesela sem, ko jo vidim, da pri učenju uporablja tehnike, ki ste se jih naučili. Vidim jo, da zapre oči in si skuša priklicati stvari z vizualizacijo. Tudi pesmico se je naučila precej hitreje, kot običajno in mi povedala, kaj si ob njej predstavlja. Vidim, da se je odločila, da se bo sedaj učila lažje.

Lp, Suzna

Prijavnica na delavnico

Podatki o otrokuPodatki o starših
Priporočite delavnico in prihranite!
Vsako priporočilo prinese 2% popusta, skupaj največ 10%. Delavnico prosim priporočite staršem otrok od 4. razreda do 2.letnika.
Z večino staršev osebno govorim zato me za informacije in pogovor brez zadržkov pokličite na telefon.
Domen Smerdelj
Pokličite 041 641-628
Vam termin ne ustreza?
Nič hudega, izpolnite obrazec in ostanite na tekočem s termini.

SUPRA, zavod za izobraževanje

Novo Polje c. XXI/4
1260 Ljubljana Polje
041 641 628

Kontaktirajte nas

Oddajte povpraševanje, mi pa vas bomo v najkrajšem času kontaktirali ...